Αγαπητέ χρήστη, παρατηρήσαμε οτι έχεις ενεργοποιημένο Ad Blocker.
Για την καλύτερη εμπειρία σου θα θέλαμε να σε παρακαλέσουμε να το απενεργοποιήσεις κατά την πλοήγησή σου στο site μας ή να προσθέσεις το enternity.gr στις εξαιρέσεις του Ad Blocker.
Με εκτίμηση, Η ομάδα του Enternity

Φήμη πως το reboot του Syndicate ετοιμάζεται από ένα νέο studio της EA

*
Μια νέα φήμη εμφανίστηκε σχετικά με το reboot του Syndicate από μια νέα ομάδα της EA. Συγκεκριμένα, όπως σημειώνεται, η EA Studio Seed εργάζεται με μια νέα ομάδα της εταιρείας που στήνεται στο Σιάτλ με στόχο να αναπτύξει τη σχετική τεχνολογία για ένα ρισκαδόρικο project, το reboot του Syndicate. Βρισκόμαστε στα αρχικά στάδια του project και στόχος των εμπλεκομένων είναι να φτιάξουν ένα παιχνίδι που θα συνδυάζει στοιχεία open world RPG, MMORGP και shooting. Οι παίκτες θα δουλεύουν είτε ως agents είτε ως freelance mercenaries και θα ταξιδεύουν σε διάφορες χώρες του πλανήτη, όπως η Νέα Υόρκη και θα προσπαθούν να πάρουν μέρος στον πόλεμο που έχει ξεκινήσει. Θα υπάρχει δυνατότητα για συνεργασία με άλλους agents της ίδιας εταιρείας, είτε να προσλάβουν mercenaries. Η πληρωμή για τις αποστολές θα γίνεται σε πραγματικά κρυπτονομίσματα, ενώ θα υπάρχουν και NFTs. Μένει να δούμε πότε θα μάθουμε περισσότερα για το θέμα.

 
Διαβάστε όλα τα νέα του Enternity.gr στο Google News, στο Facebook στο Twitter και στο Instagram και κάντε εγγραφή στο Newsletter
0 ΣΧΟΛΙΑ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
  • Για να μπορέσετε να προσθέσετε σχόλιο θα πρέπει πρώτα να έχετε κάνει login!

    • https://www.enternity.gr/files/Image/UserAvatars/resized/enternity_50_50.jpg
    • 3000 χαρακτήρες ακόμα
  • Δεν υπάρχουν ακόμα σχόλια για αυτό το άρθρο.
*